Szolgáltatások

Telefonszámunk:

ÚJ TETŐK ÉPÍTÉSE

Az új tetők építése során a legkorszerűbb technológiákat alkalmazzuk a lemezes és cserepes tetőfedés során, hogy hosszú évekre garantáljuk az új tető maximális védelmét, emellett szolgáltatásunkhoz ingyenes helyszíni felmérés is tartozik.

RÉGI TETŐK FELÚJÍTÁSA

Szakértő csapatunk a régi tetők felújításával segít megőrizni a tetők állapotát és megakadályozni a további károsodásokat. Felújítási szolgáltatásunk akár bontás nélkül is elvégezhető. Ügyfeleinknek garanciát kínálunk szolgáltatásunkra.

SÉRÜLT TETŐK JAVÍTÁSA

Garanciával vállaljuk a sérült tetők szerelését, javítását, beázások elhárítását és szigetelések javítását. Alkalmazkodunk a tetők sérüléseinek mértékéhez, és hatékony megoldásokat nyújtunk, hogy a tetők újra megbízható védelmet nyújthassanak.

BÁDOGOS MUNKÁK

Szakembereink magas szakértelemmel és garanciával vállalják a lemezes tetőfedéseket, emellett felkészültek a kocsácsoltvas munkák és más lemezes munkák elvégzésében is, amelyek magas precizitást és profizmust igényelnek.

PALATETŐK FELÚJÍTÁSA

A palatető felújítása során a megfáradt, idővel elhasználódott vagy károsodott palatetőt gondosan átvizsgáljuk, majd szükség esetén újra szigeteljük, alaposan javítjuk vagy bontás nélkül teljesen kicseréljük.

Kérdése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

Kérjen díjmentes ajánlatot még ma tetőfedési szolgáltatásainkra, és élvezze az általunk nyújtott magas minőséget és szakértelmet! Szakembereink örömmel állnak rendelkezésére a legmegfelelőbb megoldás kiválasztásához.

Call Now Button